Age Well | Eva van Nieuwburg | Consult | Beautyfood Programma | Gezin | Samenwerking | Tarieven | Contact
 
 
 
 

Gezin
Age-Well gaat niet alleen over het gezond ouder worden maar ook over gezond leven en geeft daarom onder andere adviezen voor gezinnen. Als moeder van twee kinderen en ervaringsdeskundige op het gebied van allergieën helpt Eva ouders op weg, die geconfronteerd worden met een allergisch kind, een kind met overgewicht of ouders die het hele gezin gezonder willen laten eten.

Lekker en Leuk eten
Samen koekjes bakken kan naast heel leuk ook heel gezond zijn wanneer je volwaardige ingrediënten gebruikt. Als ouder geeft het veel voldoening om te weten dat je kind geniet van iets dat ook veel voedingsstoffen geeft voor de groei. Hoe maak je in een handomdraai lekkere en gezonde muffins, wat kun je allemaal in een pannenkoek verstoppen en hoe maak je heerlijke smoothies boordevol voedingsstoffen. Dit alles kan in een consult of een workshop worden besproken en wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Allergieën
Zit je als ouder met je handen in het haar? Heb je gehoord wat je kind niet mag maar heb je geen idee hoe je iets lekkers moet maken met wat het dan wèl mag?
Eva is geboren in een gezin waar veel allergieën voorkomen en grootgebracht door een moeder die het voortouw nam om andere ouders voor te lichten over allergieën als voorzitster van de Vereniging voor Voedselallergie Westfriesland. Inmiddels is er veel meer over het fenomeen allergieën bekend.
Met een aantal simpele aanpassingen is het mogelijk om allergieën te verminderen. Maar het is ook eenvoudig om toch lekkere maaltijden te bereiden die vrij zijn van bekende allergenen zoals melk, ei en gluten. Vaak weet je als ouder alleen niet waar je moet beginnen met alle nieuwe informatie. Eva helpt ouders met praktische handvatten zodat ze zich niet overweldigd voelen door de veranderingen in het voedingspatroon.
Voor een kind kan een kookworkshop een goed "ritueel" zijn om een nieuwe fase in te luiden en om te laten zien dat het nog steeds lekkere dingen mag en kan eten. Door er een feestje van te maken help je je kind om een allergie beter te accepteren.

Mogelijkheden
  • Een analyse van uw huidige eetgewoonten
  • 4 Volledige weekmenu's inclusief boodschappenlijsten en recepten
  • Een persoonlijk voedings- en suppletieadvies afgestemd op uw wensen en doelen
  • Beantwoorden van vragen per email
  • Een vrijblijvende check-up 3 tot 6 maanden na uw laatste consult
Het is ook mogelijk om een combinatie van deze diensten af te nemen tegen een aangepast tarief.

Overgewicht
Heeft uw kind overgewicht?
Bij een probleem als overgewicht is niet het belangrijkste om het kind minder te laten eten maar juist om het anders te laten eten. Door een volwaardig voedingspatroon voelt uw kind zich eerder en langer verzadigd. Tekorten aan belangrijke mineralen en andere voedingsstoffen kunnen hongergevoelens opwekken. De benadering van Eva is niet ristrictief maar juist gericht op het maken van eenvoudige veranderingen zodat uw kind meer voedingsstoffen binnen krijgt en langer verzadigd is.
Neem contact op om deze problematiek en mogelijkheden / oplossingen te bespreken.
Info@age-well.nl

 
     
 
         
  Age Well Age Well Age Well Eva van Nieuwburg
  Age Well Consult Anti-Aging programma Beautyfood Programma
  Gezin Gezin Links Samenwerking
  Anti-Aging programma Tarieven Links Contact